Catalunya s’adhereix per primera vegada a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física del proper 6 d’abril

Correu electrònic Imprimeix
La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, va presentar el divendres, dia 26, la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) del proper 6 d’abril, al qual Catalunya s’adhereix enguany per primera vegada, i que pretén sensibilitzar la població de la importància de dur una vida físicament activa a qualsevol edat.

Dirigit tant a infants i adolescents, com a adults i a gent gran, la iniciativa de caràcter mundial vol fomentar que la ciutadania es mogui amb el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física cada dia”, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), amb el sublema “Ciutats actives, vida saludable” per tal d’arribar als municipis més poblats (el 95% de catalans i catalanes viuen en ciutats de més de 2.000 habitants).

El Dia Mundial de l’Activitat Física es celebra des del 2002 a tot el món i Catalunya serà la primera comunitat de l’Estat a participar-hi amb diverses iniciatives arreu del territori al llarg de tota aquella setmana. Està impulsat per AgitaMundo (Xarxa Mundial per a la promoció de l’activitat física), que va celebrar-ne la primera edició a Sao Paulo (Brasil) amb el suport de l’OMS, que qualifica el Dia com a essencial en la lluita contra el sedentarisme.

AgitaMundo aconsegueix, any rere any, aglutinar en aquesta jornada al voltant d’uns 5.400.000 participants en 2.500 esdeveniments celebrats a 30 països de tot el món (com ara Estats Units, Brasil, Finlàndia o l’Índia).

 

LLibre Iniciació

LLibre

Musclo Zebrat

Mesures de prevenció de la invasió del musclo zebrat per a la pràctica de l'esquí nàutic
Musclo Zebrat
Fullet informatiu amb recomanacions de neteja i desinfecció d'embarcacions i equipaments per a la pràctica de l'esquí nàutic, dissenyat per l’Agencia Catalana de l’Aigua en col·laboració amb la Federació Catalana d'Esquí Nàutic


Segueix-nos al...

Facebook

Cercador

Patrocinadors

Patrocinadors

Clubs i escoles