CURS DE TÈCNIC DE NIVELL I en ESQUÍ NÀUTIC I WAKEBOARD (Monitor) 2023

Correu electrònic Imprimeix PDF

CURS DE TÈCNIC DE NIVELL I en ESQUÍ NÀUTIC i WAKE PT092301ENEN.CASTELLDEFELS-A (Monitor) 2023

Aquesta és una formació oficial  i reconeguda a tot l’estat espanyol que permet la inscripció Al Registre Oficial de Professionals de de l’Esport de Catalunya (ROPEC) imprescindible per a exercir com a professional de l’esport.

S’obre el període d’inscripció per al curs de formació de Tècnic de Nivell 1 en esquí nàutic

L’Escola Catalana de l’Esport de  la Generalitat de Catalunya amb la Federació Catalana d'Esquí Nàutic i Wakeboard organitzen el CURS DE NIVELL I EN ESQUÍ NÀUTIC (esquí nàutic, wakeboard, esquibus i parasailing).

Curs Oficial segons Resolució de la Secretaria Genaral de l'Esport i l'Activitat Física, presidenta del Consell Català de l'Esport - d'acord amb L'Ordre del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, ECD/158/2014, de 5 de febrer.

Formació en período transitori d’acord la Resolució de 14 de gener de 2014, de la segons “Resolución de 14 de enero de 2014, de la Presidencia del Consejo Superior de Deportes, por la que se publica el plan formativo de nivel I de la modalidad deportiva de esquí náutico. BOE  Núm. 29 Lunes 3 de febrero de 2014 Sec. III. Pág. 8199”

Dates i lloc del curs

Prova d’accés:

- 25 d’octubre de 2023 – Castelldefels

Bloc Específic:

- del 13 al 24 de novembre de 2023- presencial Castelldefels

Bloc comú:

- Del 6 de febrer fins el 22 de març de 2024- ECE  – Esplugues de Llobregat. Curs amb distribució curricular flexible (classes presencials físiques, presencials online sincrones i hores de treball autònom asíncron amb plataforma MOODLE).

Període de pràctiques:

- del 26 de novembre de 2023 al 23 de novembre de 2024.

Per tal d’accedir a la formació del curs és imprescindible superar la prova d’accés. 

Inscripcions fins el 12 d’octubre de 2023.

ü  Inscripcions mitjançant enviament de la inscripció a la prova d’accés i la inscripció al curs juntament amb el pagament de la prova d’accés (49,25€).


ü  Un cop superada la prova d’accés el termini de pagament del curs (1.150€) serà del 2 al 10 de novembre.

ü Les inscripcions i la documentació s’haurà d’enviar a la federació mitjançant l’adreça de correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  (el dia de la prova d’accés s’haurà de portar la documentació original requerida)

ü   L’import del Bloc Comú s’haurà d’ingressar al centre corresponent. 

Número de places:

- El mínim serà de 7 alumnes i el màxim de 15 alumnes.

(La Federació Catalana de Esquí Nàutic i Wakeboard i l’Escola Catalana de l’Esport es reserven el dret d’anul·lar el curs en cas de no arribar al mínim d’alumnes establert). 

A la pag. web de l'Escola Catalana de l'Esport de la Generalitat de Catalunya trobareu tota la informació, el full d'inscripció a la prova d'accés i full inscripció al curs.

Darrera actualització ( divendres, 15 de setembre de 2023 16:33 )  

LLibre Iniciació

LLibre

Musclo Zebrat

Mesures de prevenció de la invasió del musclo zebrat per a la pràctica de l'esquí nàutic
Musclo Zebrat
Fullet informatiu amb recomanacions de neteja i desinfecció d'embarcacions i equipaments per a la pràctica de l'esquí nàutic, dissenyat per l’Agencia Catalana de l’Aigua en col·laboració amb la Federació Catalana d'Esquí Nàutic


Segueix-nos al...

Facebook

Cercador

Patrocinadors

Patrocinadors

Clubs i escoles